josefinevill

Alla inlägg den 3 juni 2010

Av Josefine - 3 juni 2010 08:12

Hade en trevlig/mysig/härlig/alldeles underbar dag i Brålanda med Maria, Anneli och barna igår. Gott att komma utanför gårdsplanen annat än för att handla!


På kvällen åkte Peter för att hämta hem mer ensilage till hästarna. Vilhelm och jag tömkörde Solex i rundeln. Underbar häst!

Sedan började vi rasta gräsklipparen. Kom halvvägs innan vi blev avbrutna av ett kort besök. Sen var det grötdags och hästfodrardags så vi sparade resten till idag. Hoppas på lika snällt barn som sitter snällt med keps och hörselskydd på i mammas knä medans hon rattar fordonet.


Dina, Dina, Dina vad jag önskar du slipper gå över tiden! Pratade med en go vän och tillika stoägare i förrgår och deras sto hade gått över flera veckor. Hade det inte hänt nåt under helgen ska de åka till vet.stationen med henne på måndag.


Om en stund kommer Linnea, Peter kör lastbil. Vi får väl fortsätta träningen av "hästen som trodde den var en hjort". Gött snopet att i 2 års tid tro att den är ett vilt djur för att en natt, bokstavligen, slussas in i verkligheten i form av en box med strö och ett väl tilltaget hönät. Lägg därtill två små människor som sätter fast rep i grimman, knuffar och säger smacksmack och kliar skönt med en borste på kroppen... Tror hon gillart   



Ovido - Quiz & Flashcards