josefinevill

Alla inlägg den 9 juni 2010

Av Josefine - 9 juni 2010 21:56

Hade en underbar ridupplevelse ikväll. Med en underbar häst. Med en underbar son som snällt satt i vagnen och tittade på mig. Vad mer behöver jag tillägga?


I ett obevakat... ögonblick (förlåt mamma, jag lovar att jag genast ska boka en resa för att i 7 år fotvandra i Tibet) stoppade V något i munnen. Inte ovanligt. Små barn stoppar det mesta i gapet. Stenar, hundmat, pappersbitar, grässtrån osv osv, men detta fynd var nog i särklass det mest ofräscha (eller så säger det sjukt mycket om hur bra och uppmärksamt jag städar) KOM TILL SAK! Ni som har eller haft små barn känner till det berömda(?) ihop-tryck-av-kinderna-så-munnen-öppnas-greppet. Sagt och gjort. Plupp! Ut rullade en stor, grå och uppsvälld fästinghona.. Ur min sons mun! Den verkade ge lite tuggmotstånd för innan jag hann fram till honom rullade han det lilla krypet fram och tillbaka i munnen.   Hade han hunnit sätta i sig den hade jag inte behövt köpa järnberikad gröt på ett tag  


Lyssnar på Spotify. Bytte ut tradig, melankolisk hjärta och smärta-country a la Toby Keith ("ojojoj, det hade inte spelat någon roll om jag kysst dig oftare, jag hade ändå förlorat dig" eller "att du säger du älskar mig smärtar mycket mer när du går"...) mot en gammal favorit; James Blunt. Nu sitter jag nästan här och är beredd att gå i krig mot hela världen. Gräva ner mig i en grop full med maskar, skriva ett farväl-brev och spika igen locket. Bra val... Måste varit fruktansvärd svår "på den tiden" när jag lyssnade sönder Back to Bedlam-skivan till och från jobbet... Jösses. Bara det är en tempelvandring! Ska bara hinna rida underbare Solex fyra dagar till innan han åker på läger. Passar ju bra. Han i Skara, jag i Tibet!

Ovido - Quiz & Flashcards