josefinevill

Direktlänk till inlägg 8 juni 2010

Utflykten som var ett jobb som blev en utflykt

Av Josefine - 8 juni 2010 22:27

Hoppningen igår var perfekt! Trots ett litet missöde i transporten på väg till ridhuset... "Trodde" att fönsterluckorna var öppna när de i själva verket var det motsatt. Hett sa den rödhårige... Svettigt sa matte när hästen lastats av. Men det var fort glömt och kraken torkade upp snabbt! Blev lite distraherad när jag värmde upp i paddocken. Tokiga männsikor! Bara för att hon skulle gå en promenad med sin häst var det tydligen lika med att min skulle stå still så hon kunde fråga ut mig. Enligt Caroline skulle jag ignorerat vederbörande redan vid "vad fan gör du här då, Essunga har juh två ridhus" som kommentar till att jag bor i Nossebro men tränar i Grästorp. Men jag som är så mild och timid stannade kvar för att dessutom få höra kommentarer, om än här något lösryckta ur sitt sammanhang, som "Har inte Linnea en egen häst att rida, eller?" och "ska du verkligen hoppträna? Han är ju lika svett som om du redan pinat honom i ett par timmar" Hejsan hoppsan. Jag gottade mig lite när Linnea sedan skvallrade att det såg ut som skräp när personen red. Kanske var därför hon hade en promenadhäst?

Känns också skönt att det inte är skräp jag lånar ut till Linnea och senare Andréa. Han är allt en fin häst, duktig och kapabel att bidra med något vettigt på ridledarkurs och sedan sommarlov. Älskling!


Trodde att jag på något märkligt vis pajjat fam Söderqvists fina transport också... Våndades lite men kröp till korset och frågade försiktigt Linnea om reporna gjorts av lilla mig... "Nä, de har varit där förut. Mamma missbedömde avståndet till väggen när hon backade in i garaget..."


Idag åkte Albertino, Peter och Linnea till Årjäng för att dumpa Albertino. Det tog nästan 10 timmar... "Rolf gjorde en Abel och skulle visa alla sina klenoder" hmmm, okej och Peter gjorde en Peter och hängde på fast de egentligen hade bråttom (!) hem. Tur det inte var Johanna som åkte med menade Linnea. Jag menar tvärtom, då hade Peter inte haft något val annat än att säga "Nej, Rolf. Jag hinner inte se dina vagnar och gårdar" Johanna hade nämligen brådis till frissan idag. Menmen, nu har de väl sett hela Värmlands urskog. Intressant.


Caroline och Melvin kom förbi med utsökt rabarberpaj. Jag red Solex lite i rundeln, Vilhelm matade Mackan med kex, Mackan tog tag i kexet och höll fast... dessvärre även om Vilhelms pekfinger! Tandagnissel och öm pekis men annars inget farligt.


Peter och Berndt åkte upp med traktorerna till torvmossen för en stund sedan. Det har hotats med 30 mm regn under hela dagen men inte blivit något... Förrän de skulle sätta på dubbelmontagen... Hehe, men så går det om man är på picknick hela dagen!


  

Det är ett skrutt när barnet når upp till toapapper-hållaren alldeles själv!

 

Rättelse: Efter att korrekturläst inlägget kan jag  lägga till/göra följande ändring... Caroline tyckte att redan vid den inledande kommentaren "Vilken vacker häst du har" (högt hojtandes från andra sidan ridbanan, två gånger för säkerhetsskull om jag inte hörde första gången eftersom jag inte saktade ner farten). Vad kan jag säga? Förmodligen som min mamma "Jag är svag för smicker"   

 
 
Andréa

Andréa

8 juni 2010 23:34

Den där V är allt uschligt söt!!

http://andreavill.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Sophia

9 juni 2010 06:55

sötunge! längtar efter er!

 
Lotta

Lotta

9 juni 2010 08:33

Hahaha gud så söt han är, lik mamma ;)

http://viivalencia.blogg.se

 
Ingen bild

Moor

9 juni 2010 10:41

han är för gooo' PRINS Vilhelm alltså,jag är ju åxå svag för Solex men Vilhelm är solen.By the way ..jag är svag för smicker OCH FJÄSK!!!!!

 
Ingen bild

Fredrica

9 juni 2010 12:07

Men va grabben har blivit stor! Han är ju världens finaste!! =) Kram FRedrica ( å Emilia ger han en liten kletig förkyldningspuss!)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Josefine - 30 december 2017 07:52

    ’Varje dag är inte bra men det finns något bra med varje dag’ Jag har av livet lärt mig att detsamma måste gälla åren som går. Alltför många nyårsaftnar har jag tänkt ’nästa år, det är mitt år det’. Året som kommit h...

Av Josefine - 30 april 2014 15:01

Det börjar ordna sig... Med det mesta. För en vecka sedan på dagen stog jag och hoppade och väntade på elektriker för att få byggström till killarna som smällde upp maskinhallen. Smällde var ordet. Idag, när jag kom hem från fsk med V hade de tagit s...

Av Josefine - 13 mars 2014 07:41

När jag ser fram emot saker är det nästan som att önska livet ur sig själv, jag förstår det... Försöker ta till vara på varje minut av livet men ibland är det härligt att längta! Tre helger i rad nu massa trevligt 1. Maskerad oh 30-årsfest 2.Gr...

Av Josefine - 9 mars 2014 12:33

Det börjar ljusna, lite här och var! Imorgon ska det mätas ut vart det nya stallet kommer stå, mannen fyller en herrans massa år och V ska till fsk för första gången på två veckor.   Blåsten får vi väl stå ut med några dagar till, det torkar åtmi...

Av Josefine - 21 februari 2014 13:03

Maken : vad är det här för något? (Håller upp avrivna blöjkoder från X antal blöjpaket) Jag: det är blöjkoder som är bonusgrundande på... Maken(avbryter): varför ligger de i hyllan? Jag: ... Jag har inte aktiverat dem ännu... Maken (onödigt u...

Ovido - Quiz & Flashcards