josefinevill

Alla inlägg den 18 maj 2010

Av Josefine - 18 maj 2010 16:15

Idag har jag ridit Solexsnutteplutteponken! Vi gav oss ut, Linnea och jag med varsin häst. Ponny framför vagn och Solex med sadel på ryggen. Jag körandes första biten med pigg och framåt litet lok till ponny och Linnea ridandes på stor rödhårig och härlig valack! Sen bytte vi förare när vi vände hemåt.

Solex kändes verkligen hur fin som helst. Speciellt med tanke på att han mer eller mindre varit promenad- (till och från hagen) häst det senaste året. Han fick till och med ett erkännande från Peter förut. "Ja, nu börjar han ju se bra ut i kroppen. Det har bara tagit en si sådär ett och ett halvt år..." Solex var fräsch när han ställdes av men blev ändå glatt överraskad över hur mjuk han ändå kändes! Linnea verkade gilla honom med   okej jag är enormt partisk men tycker mig ändå kunna påstå och tro att Linnea kommer ha två av de snyggaste hästarna med på utbildningen i juni! Men den som briljerade mest var nog ändå ponnyn. Så duktig, han pinnade på glatt...


Varm i hjärtat, varm i själen! Lagade mina ridbyxor idag. Ska köpa mig ett par nya för presentkort jag fick av min syster. Här ska ridas!

Ovido - Quiz & Flashcards