josefinevill

Alla inlägg den 25 februari 2010

Av Josefine - 25 februari 2010 21:14

Har haft en härlig dag!

Linnea och jag racermockade (vi börjar bli rätt så synkade), Linnea red Zeke, vi städade ur och gjorde i ordning en ny box till nya hästen, Eloge blev riden. En röd volvo åkte och inkom gjorden en röd audi(?) innehållande en Annabanana med de två yngsta barnen.

 Go´fika med tre sorters bullar, kladdkaka och en rejäl kanna te av sorten "Blå Gryning". Vilhelm och Mackan fick mindre ätbara paket (men Vilhelm kämpade ihärdigt med både snöre och presentpapper, glad att jag fick bullar!) men väl så fina och de mottogs tacksamt. Mackan, den lilla filuren blir juh som en del redan vet gladast för mjukdjur hon inte får från mig. Nr 1 var råttan från Madde, nr 2 var den nya råttan från "mormor" och nu nya nr 1 och 2 alla kategorier, en rosa gris som grymtar (eller nåt liknande) när man klämmer den på magen. Anna menade att det var deras Welshterrier Alice som valt den men jag undrar jag...


Jag, i egenskap av avelssto, har fått konkurrens... Av ett fyrbent sådant. Dina! Vi var och tittade och ville köpa Dinas mamma när Dina var ett år men så blev det inte. Kanske att saker sker av en anledning. Dina anlände idag med sin bulle i ugnen. Tjockismagen då!

Dina, lilla pinglan


Peter han kör snö han. Och lite i diket! Tok! Han står jsut i detta nu och väntar på en kumpan som kan dra upp honom och traktorn...


Funderar på om slutet på Snabba Cash var fattigt eller genialt... Förmodligen det sistnämnda eftersom jag tyckte det var lite abrupt   alltså är det säkert enligt förståsigpåare genialt!


Min egen bullmage är egentligen alldeles full med fika men jag är juh tvungen att äta kvällis ändå... En liiiten bit tjockpannkaka och lite fil. Sen blir det soffan med ett glas vatten och Jane Austen-klubben.


Vilhelm somnade i sin egen säng! Själv! Med fåret Teres och dinglistigern förstås men inte i min famn. Duktig pojk! Duktig mig! sen lär han väl vakna igen men som jag intalar mig "det är bara jag som är lidande om han äter på natten"

Han har fått sin första tand! Och sitt första plåster! Inte på samma ställe dock, tanden i underkäken och plåstret på ena vänstertån. En stor dag i en liten persons liv... Mitt alltså!


Vill att någon snäll person som ska besöka Skandinavium tar dubletter av allt som är gratis och ger det till mig   så kanske jag också får rätt feeling. Missart i år igen!


Fundering: blir personer som har hushållspapper på toaletten placerade i samma fack som de med julgardinerna uppe i juni? Vilket fack blir jag själv placerad i, jag har toapapper i köket... Men Vilhelms mun är ju så liten. Därmed inte sagt något om ändorna på kategori 1... 

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards