josefinevill

Alla inlägg den 24 mars 2010

Av Josefine - 24 mars 2010 21:45

Sitter med en kopp te och en liten smörgås alldeles ensam. Peter har mött upp Linnea i ridhuset med 3-årshingstarna för lite finputsning av mönstringen så att de är riktigt taggade på lördag. Som jag tidigare nämnt är det blandade känslor inför helgen... Som tur är finns det många Vilhelm-spekulanter som är villiga att ta sig an den lille token så mamma oxå får vara med i matchen. Det är ju liksom det här jag/vi lever för. Tror inte på något sätt att just jag är oumbärlig men Peter och jag är ett fungerande team hur knepigt det än verkar när vi väl är ute. Blir lätt att vi tar ut vår nervositet och ev irritation på varandra. Tycker själv att jag är ganska stresstålig (och tålig förövrigt med) när det kommer till kritiska moment. Försöker vara spindeln i nätet och hålla ordning på tider och Petar... I fjol hade jag/vi god hjälp med Zeke av Andréa. I år av Linnea. Skönt att inte vara helt allena när husband to be hittat nån att språka med. Imorgon blir det stora bad-dagen för småkotte-hingstarna. Inhandlat nya fina täcken de kan vara tjusiga i i boxen, finfint schampo och lite anti-trassel. Givetvis kommer geting-attraheraren hänga med i putsväskan. Meh, vaddå? Finns väl inga getingar i mars?? Får se till att skriva en pack-lista imorgon också så att allt kommer med. Knepigt det här att ha en litet kiddo också! Vi har liksom inte vant oss!

Hade spy-galla-över-tokiga-hästmänniskor (så kallade) idag med Linnea. Slutade med en helirriterad Linnea och en lite mindre irriterad Josefine som kunde konstatera att det är skönt att ha nån som fungerar någorlunda lika, hehe. Jisses vad vi tydligen kan störa oss...

På fredagkväll har vi (eller kanske bara jag??) planerat lite rödvinsafton med tillbehör ihop med Linnea och, förmodar jag, Vilhelm på hotellrummet. "vem tar hand om hästarna då?" Peter! Vi fixar väl det innan vi far till hotellet så klart!


Ser fram emot en härlig lördag i vilket fall. Fredagen är den jag bävar för mest... Stärk mig, någon, vem som helst!!!

Andréa kommer vara där, mamma kommer vara där, alla våra fränder inom nordsvenskaveln kommer vara där. Sjukt exalterad!


När Grevagården är avklarad vill jag att vi bestämmer datum för bröllop. Det får liksom hända nåt nu! Eller iaf att vi graverar i ringen nu när den ska göras mindre efter gravidsvullna fingrar. Jag har blivit smalare! Hurra!

Ovido - Quiz & Flashcards