josefinevill

Alla inlägg den 5 april 2010

Av Josefine - 5 april 2010 19:36

Den här trådlösa uppkopplingen kommer leda till att jag, alldeles för tidigt, blir gråhårig! Fick lite, läs mycket, support via telefon av käre kollegan mikmo. Thanx!


Lustigt att saker som återberättas sällan blir lika roliga som de var i originalversionen. Mycket hänger nog på stämning, interna historier und so weiter...

Axplock:

"Jäkla lustiga höns hade hon. Korta i kroppen, såg mer ut som en fågel...."

"Vad är det för små lustiga bokstäver mellan raderna i sånghäftet?" frågade han som sedan mitt i "34:an" hojtar "F" för full hals när vi andra precis sjungit klart "... nu ska hela rasket bort"

Sist men absolut inte minst

"Vi är konstterapeuter" "Åh, fy faaan, jag får gå ut och röka"


Detta var en liten summering av vår långfredag...

Dagen idag, annandag påsk, har varit kylig. Råkallt! Men tre hästar i vagn för första gången. Peter och jag i härligt nostaligisk anda på förmiddagen, så som vi fungerar när vi är som bäst, och Peter och Linnea på eftermiddagen. Då var Vilhelm vaken så jag fick "bara" titta på... Lite svider det allt, att se men inte röra liksom. En form av svartsjuka/avundsjuka fast ändå inte. Skumt. Illamående. Älskar Peter. Älskar oss. Degraderad. Bara mamma.

Andréa var ute för en skum grej på påskafton. Hennes häst brallade så friskt att bakomridande fick ben och brallor söndersparkade. Plingplong till akuten för gips och lite dåligt samvete. Tycker synd om Andréa, vars häst var den skyldiga. Tycker synd om Becca, vars ben gick tvärt av. Tycker även synd om Caiprinia som numer får leva med öknamnet "Mördarhästen". Det är ett stort ansvar som följer med ett sådant namn, eller hur Linda???

Sitter alltså nu i soffan med den bärbara gamla datoren och bloggar. Hurra det fungerar! Trådlöst nätverk jippiajajjippijippiaj...

Mackan fick påskägg i form av en svart sopsäck innehållande en hel garderob för hund. Jag tror att hennes bästa kommer bli den svarta skinnvästen med nitar på. Alternativt den varselorangea regnjackan med dragsko i midjan och med luva. När vi provade den på henne åkte luvan ner över ögonen så hon sprang rakt in i stackars Bertil som stog i vägen. Hon såg precis ut som tecknade Broder Tuck i Robin Hood. Ni vet den scenen när han tas till fånga och de drar munkkåpan över huvudet och förseglar med en handboja runt halsen. Stiligt.

Nu blir det Andréas cheese cake och saft.

Ovido - Quiz & Flashcards