josefinevill

Alla inlägg den 23 april 2010

Av Josefine - 23 april 2010 13:08

I morse åkte Peter till Norge för att hämta Lindar inför betäckningssäsongen. Vihelm och jag trivs bättre hemma... Ser fram emot en mysig dag och kväll med tid till mycket umgänge. Snart ska jag umgås med dammsugaren, sedan moppen. Sen blir det stallet en tur och sedan in och laga middag. Det blir sån mat Peter (och Linnea) inte äter nu när vi är själva, sonen och jag. Torsk med kokt potatis och äggsås .


Alltså, Madde... Vi fick en micro i julklapp, den stog nerpackad i sin låda och skämdes fram till februari för då kom mamma och Boo på middag så vi var "tvungna" att ta fram den. Kändes hemskt att använda den det första, vi gjorde som vi brukade fast vi hade detta hjälpmedel på vår bänk... NU används den flitigt! Välling, värma barnmat, tina köttfärs, tina bullar, att ha fruktskålen på. Om du vill kan vi värma tevattnet i den i morgon för vattenkokaren har gått sönder!


Vilhelm har börjat med ett nygammalt ljud igen. Han spottar och fräser och brummar med tungan så saliven sprutar. Han gör det hela tiden! Så när han militärålar sig fram över golvet låter han som en liten blöt-fis... Praktiskt! Han hjälper mamma att våttorka! Som Caroline och jag själv (inte) brukar säga; Me like 

Ovido - Quiz & Flashcards