josefinevill

Alla inlägg den 29 april 2010

Av Josefine - 29 april 2010 20:57

Förstår inte Peter att jag behöver honom hemma? Ungen somnar mycket goare när Peter lägger honom. Vilhelm är väl dödstrött på mig efter en hel dag ihop. Orkar väl liksom inte med att se mitt anlete det sista han innan han slår ihop ögonen... Peter jobbar, ni som undrar.


Igår var det en helmysig dag. Maria och Gustav var här, det blev markand där vi mötte upp Caroline och Melvin. Fakta: tre barnvagnar på bredden är lika farligt för allmänheten som tre barnvagnar på rad är för den barnvagnsföraren som går först!

Stack in en snabbis på ICA för att köpa lite potatissallad. Caroline och Maria väntade utanför med alla barn. Härligaste synen var när jag kom ut igen. Maria hade utrustat varje barn med en majskrok. Gustav och Vilhelm höll glatt i sin (Vilhelm lyckades få majskroksklet på mössan) men härlige Mellepelle körde cigarr-stilen: Lite lätt tillbakalutad med majskroken hängandes i mungipan. Avslappnad till tusen!   

Tillbaka på Lillegårdens residens åts det korv och potatissallad, barna fick nåt annat... Sen hjälpte Maria mig med stallet. Hon var väl förberedd, överdragskläder och stålhätteskor. Me like! Tack härliga du för en härlig dag! Våtservetterna ligger kvar här. Hur var det nu? "Lägger man inte ner det på en gång glömmer man garanterat kvar det"... Sagt och gjort liksom, hehe.


Skulle glatt demonstrera den nyinförskaffade "nappflask-borsten" för Peter. "jag har redan använt den, den var jättebra... till kaffetermosen"     


Kaffe-kom-ihåg till mig själv:

Peter- svart

Mamma- a spoon full of sugar och riktig kopp med fat

Madelene- en schkvätt mjölk

Caroline- lika mycket mjölk som jag själv

Maria- minimalt med mjölk (läs inget)

Andréa- bara mjölk


Har idag även hunnit prata några gånger med Caroline på telefon. Vi lyckades att ha två samtal igång samtidigt... såg jättelustigt ut på displayen, två olika räkneverk som gick... Fråga inte hur...





Ovido - Quiz & Flashcards